Skip to main content

PATER KERSTPAKKETTEN

Op zoek naar een lokaal, lekker en origineel kerstpakket? We hebben een aantal leuke pakketten voor je samengesteld, zoals het pakket met allerlei lokale delicatessen. Het leukste kerstpakket uit Nijmegen. Je kunt natuurlijk ook zelf een pakket samenstellen. Er is voor ieder budget iets mogelijk, we denken graag met je mee! 

Mail of bel 024 844 19 79  en vraag naar de mogelijkheden!


€ 67,50

In een prachtige schaal van Kleimegen (handgemaakt met klei uit de Waal), een fles heerlijke wijn van de Colonjes uit Groesbeek, honing van Bijmegen, homemade Blonde Pater jam, een fraai potje mosterd van de Hemel en een prachtig flesje met kruidenolie van de Pater Deli.


Een pakket met een prachtige serveerschaal van Kleimegen (handgemaakt met klei uit de Waal) en boordevol delicatessen:

de allerlekkerste sojasaus van Tomasu, Rose Harissa van Belazu, Romesco Salsa, Kaasfondue met Truffel, prachtig flesje met Kruidenolie van de Pater Deli, een koker met zwart Paella rijst, een blikje Sardientjes en Bisque van Langoustines van La Perle des dieux.


€ 57,50

Een fles met heerlijke koudgeperste olijfolie direct van de boer uit Portugal, een fles azijn, een potje van het allerlekkerste zout (Fleur de Sel) en een prachtig schenkkannetje!


€ 52,50

Een fles rosé bubbels van de Colonjes uit Groesbeek met twee prachtige glazen om uit te drinken. Een mooi blikje met sardientjes van La Perle des Dieux en rozemarijn crackers maakt dit borrelpakket helemaal compleet.


€ 29,50

Een zak met de allerlekkerste Daterra koffiebonen uit Brazilië, twee prachtige koffiekopjes van Kleimegen (handgemaakt met klei uit de Waal). En een zakje cantucinni met chocolade om lekker in de koffie te dippen.

KERSTPAKKETTEN