Skip to main content

PATER CADEAUPAKKETTEN

Op zoek naar een lokaal, culinair en origineel cadeaupakket? We hebben een aantal leuke pakketten voor je samengesteld, zoals het pakket met onze favorieten. Het leukste culinaire cadeau uit Nijmegen. Je kunt natuurlijk ook zelf een pakket samenstellen. Er is voor ieder budget iets mogelijk, we denken graag met je mee! 

Mail of bel 024 844 19 79  en vraag naar de mogelijkheden!


Een selectie van onze favorieten! Huisgemaakte Limoncello, Crispy Chili Oil, Sinaasappel jam en een prachtig flesje met kruidenolie. De lekkerste Black Pepper zoutjes, een flesje Tomasu (de allerlekkerste sojasaus van Nederlandse bodem) en 100% honing van een stadsimker uit Nijmegen. 


€ 35,-

De lekkerste ingredienten voor een avondje op z’n Italiaans genieten. Een flesje homemade Limoncello (of een van onze andere cello’s naar keuze), échte Italiaanse pasta van Mancini, een flesje passata en een potje met N’duja (pittige smeerbare Italisaanse worst). 


€ 35,-

Een flesje heerlijke witte wijn uit Groesbeek. Een zakje met de lekkerste Black Pepper zoutjes. Een blikje met sardientjes van La Perle Des Dieux uit Frankrijk op een toastje met rozemarijn en met een fraai potje paté van artisjok (of een andere smaak naar keuze). 


€ 35,-

Een fles rosé bubbels van de Colonjes uit Groesbeek met twee prachtige glazen om uit te drinken. Een mooi blikje met sardientjes van La Perle des Dieux en rozemarijn crackers maakt dit borrelpakket helemaal compleet.


€ 42,50

Een pakket met Aziatische lekkernijen! Een flesje vissaus van Schar uit de Noordzee, een flesje Tomasu (de allerlekkerste sojasaus), allebei van Nederlandse bodem. Huisgemaakte Thaise dressing, Spicy teriyaki saus en een molentje met Wakamé.

KERSTPAKKETTEN