Skip to main content

Kerstpakket Beuningen

Vier de feestdagen in stijl met het “Lekker Bakkie” kerstpakket van Pater Deli, speciaal voor Beuningen. In dit pakket vind je een zak met de allerlekkerste Daterra koffiebonen uit Brazilië, twee prachtige koffiekopjes van Kleimegen (handgemaakt met klei uit de Waal), en een zakje cantuccini met chocolade om heerlijk in de koffie te dippen. Een perfect cadeau voor de koffieliefhebber in Beuningen.

Of kies voor ons “Lekker Bourgondisch” pakket, een waar festijn voor de fijnproever. Met een prachtige serveerschaal van Kleimegen gevuld met de allerlekkerste delicatessen, waaronder sojasaus van Tomasu, Rose Harissa van Belazu, Romesco Salsa, Kaasfondue met Truffel, kruidenolie van de Pater Deli, zwart Paella rijst, Sardientjes en Bisque van Langoustines van La Perle des dieux. Een smaakvolle ervaring voor de feestdagen.

Wil je liever zelf de regie in handen hebben? Bij Pater Deli bieden we ook de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen, zodat het perfect past bij de smaakvoorkeuren van jouw team in Beuningen. Of ga voor het lokale “Lekker Lokaal” pakket met heerlijke producten uit de omgeving.

Pater Deli staat voor kwaliteit en passie voor lekker eten. Onze kerstpakketten brengen niet alleen smaak, maar ook het verhaal van lokale producenten uit Beuningen tot leven. Zo geef je niet alleen een kerstpakket, maar ook een stukje lokale trots.

Maak deze kerst extra bijzonder voor jouw team in Beuningen en bestel vandaag nog een kerstpakket bij Pater Deli. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.