Skip to main content

Kerstpakket Elst

Laat de feestdagen stralen met het “Lekker Lokaal” kerstpakket van Pater Deli, speciaal samengesteld voor Elst. In een prachtige schaal van Kleimegen, met de hand gemaakt van klei uit de Waal, vind je een fles heerlijke wijn van de Colonjes uit Groesbeek, honing van Bijmegen, homemade Blonde Pater jam, een fraai potje mosterd van de Hemel, en een prachtig flesje kruidenolie van de Pater Deli. Dit pakket brengt de lokale smaken van Elst en omgeving naar jouw feesttafel.

Als je op zoek bent naar een kerstpakket met internationale allure, is ons “Lekker Setje” kerstpakket een uitstekende keuze. Geniet van een fles heerlijke koudgeperste olijfolie rechtstreeks van de boer uit Portugal, een fles azijn, een potje van het allerlekkerste zout (Fleur de Sel), en een prachtig schenkkannetje. Een culinaire reis in een pakket!

Bij Pater Deli begrijpen we dat de smaakvoorkeuren verschillen. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Of je nu kiest voor lokale lekkernijen of een mix van internationale delicatessen, wij denken graag met je mee om het perfecte kerstpakket voor jouw team in Elst samen te stellen.

Onze kerstpakketten zijn niet alleen een verzameling van smaakvolle producten, maar ook een ode aan de lokale producenten en ambachtelijke leveranciers in Elst. Door te kiezen voor Pater Deli, kies je voor kwaliteit en een stukje lokale trots.

Maak deze kerst extra speciaal voor je medewerkers in Elst. Bestel vandaag nog een kerstpakket bij Pater Deli en geef een unieke ervaring cadeau.