Skip to main content

Kerstpakket Lent

Laat de magie van de feestdagen stralen met het “Lekker Bubbeltje” kerstpakket van Pater Deli, speciaal samengesteld voor Lent. Dit pakket bevat een fles rosé bubbels van de Colonjes uit Groesbeek, vergezeld van twee prachtige glazen om uit te drinken. Voeg daar een mooi blikje sardientjes van La Perle des Dieux en rozemarijn crackers aan toe, en je hebt het perfecte pakket voor een feestelijke borrel in Lent.

Voor de liefhebbers van lokale lekkernijen is er het “Lekker Lokaal” kerstpakket. In een schaal van Kleimegen, handgemaakt met klei uit de Waal, vind je een fles heerlijke wijn van de Colonjes uit Groesbeek, honing van Bijmegen, homemade Blonde Pater jam, een fraai potje mosterd van de Hemel en een prachtig flesje kruidenolie van de Pater Deli. Een heerlijke verzameling van smaken uit de omgeving van Lent.

Bij Pater Deli begrijpen we dat elk team uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen, zodat het perfect past bij de smaakvoorkeuren van jouw team in Lent. Of je nu kiest voor lokale lekkernijen of internationale delicatessen, wij denken graag met je mee.

Onze kerstpakketten zijn niet alleen een culinair genot, maar ook een ode aan lokale producenten en ambachtelijke leveranciers in Lent. Met Pater Deli geef je niet alleen een kerstpakket, maar ook een stukje lokale trots en authenticiteit.

Maak deze kerst extra speciaal voor je medewerkers in Lent. Bestel vandaag nog een kerstpakket bij Pater Deli en geniet van een smaakvolle en feestelijke ervaring.

Heb je specifieke wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!