Skip to main content

Kerstpakket Malden

Vier de feestdagen in stijl met het “Lekker Bakkie” kerstpakket van Pater Deli, speciaal samengesteld voor Malden. In dit pakket vind je een zak met de allerlekkerste Daterra koffiebonen uit Brazilië, twee prachtige koffiekopjes van Kleimegen (handgemaakt met klei uit de Waal), en een zakje cantuccini met chocolade om heerlijk in de koffie te dippen. Een perfect cadeau voor de koffieliefhebber in Malden.

Of ga voor ons lokale pronkstuk, het “Lekker Lokaal” kerstpakket. In een schaal van Kleimegen, handgemaakt met klei uit de Waal, vind je een fles heerlijke wijn van de Colonjes uit Groesbeek, honing van Bijmegen, homemade Blonde Pater jam, een fraai potje mosterd van de Hemel en een prachtig flesje kruidenolie van de Pater Deli. Een feest van smaken uit de regio.

Bij Pater Deli begrijpen we dat geen enkel team hetzelfde is. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Of je nu gaat voor lokale lekkernijen of een combinatie van internationale smaken, wij helpen je graag om het perfecte kerstpakket voor jouw team in Malden samen te stellen.

Onze kerstpakketten zijn niet alleen een verzameling van heerlijke producten, maar ook een eerbetoon aan lokale producenten en ambachtelijke leveranciers in Malden. Door te kiezen voor Pater Deli, kies je voor kwaliteit en een stukje lokale trots.

Maak deze kerst extra speciaal voor je medewerkers in Malden. Bestel vandaag nog een kerstpakket bij Pater Deli en geef een unieke smaakervaring cadeau.