Skip to main content

Kerstpakket Nijmegen

Op zoek naar een uniek kerstpakket dat de smaak van Nijmegen belichaamt? Bij Pater Deli hebben we speciaal voor jou het “Lekker Lokaal” kerstpakket samengesteld. In een prachtige schaal van Kleimegen, handgemaakt met klei uit de Waal, vind je een fles heerlijke wijn van de Colonjes uit Groesbeek, honing van Bijmegen, homemade Blonde Pater jam, een fraai potje mosterd van de Hemel en een prachtig flesje kruidenolie van de Pater Deli. Dit pakket is een ware culinaire reis door Nijmegen en omstreken.

Wil je liever een kerstpakket met een Bourgondische touch? Kies dan voor ons “Lekker Bourgondisch” pakket. Met een serveerschaal van Kleimegen en een scala aan delicatessen, waaronder de allerlekkerste sojasaus van Tomasu, Rose Harissa van Belazu, Romesco Salsa, Kaasfondue met Truffel, een flesje kruidenolie van de Pater Deli, zwart Paella rijst, Sardientjes en Bisque van Langoustines van La Perle des dieux. Een festijn voor fijnproevers!

We begrijpen dat iedereen een ander budget heeft, daarom bieden we ook de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen. Of je nu houdt van lokale lekkernijen of internationale delicatessen, wij denken graag met je mee om het perfecte kerstpakket voor jouw bedrijf samen te stellen.

Bij Pater Deli geloven we in de kracht van lokale samenwerkingen en het ondersteunen van ambachtelijke producenten. Onze kerstpakketten brengen niet alleen lekkernijen, maar ook het verhaal van de lokale ondernemers uit Nijmegen tot leven.

Kies voor een kerstpakket dat meer is dan alleen eten; kies voor een beleving met Pater Deli.