Skip to main content

Kerstpakket Wijchen

Ontdek het ultieme kerstgenot met het “Lekker Setje” kerstpakket van Pater Deli, speciaal samengesteld voor Wijchen. In dit pakket vind je een fles heerlijke koudgeperste olijfolie rechtstreeks van de boer uit Portugal, een fles azijn, een potje van het allerlekkerste zout (Fleur de Sel) en een prachtig schenkkannetje. Een perfect cadeau voor de fijnproever die houdt van pure smaken.

Voor een feestelijke touch hebben we het “Lekker Bubbeltje” kerstpakket met een fles rosé bubbels van de Colonjes uit Groesbeek. Geniet van de sprankelende smaken samen met twee prachtige glazen. Dit pakket bevat ook een mooi blikje sardientjes van La Perle des Dieux en rozemarijn crackers, waardoor het de ideale keuze is voor een gezellige kerstborrel in Wijchen.

Bij Pater Deli begrijpen we dat kerstpakketten meer zijn dan alleen voedsel. Ze zijn een uiting van waardering en zorg voor je medewerkers. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen, zodat het perfect aansluit bij de voorkeuren van jouw team in Wijchen.

Met onze kerstpakketten brengen we niet alleen lekker eten, maar ook een stukje lokale trots naar jouw bedrijf. We ondersteunen ambachtelijke producenten en verbinden jou met de smaken en verhalen uit Wijchen en omgeving.

Maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring voor je medewerkers met de authentieke en smaakvolle kerstpakketten van Pater Deli. Neem contact met ons op om jouw kerstpakket voor Wijchen te bestellen.