Skip to main content

Op zoek naar kerstpakketten in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Malden en Lent?

Bij Pater Deli geloven we dat kerstpakketten meer zijn dan alleen een verzameling van smakelijke lekkernijen; het zijn ervaringen die samenkomen in een pakket. Ontdek onze exclusieve collectie kerstpakketten, elk met een uniek karakter en samengesteld met zorg en passie.

Ontdek Lokale Smaak – Lekker Lokaal: Laat je verleiden door de lokale smaken van Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Malden, en Lent met onze “Lekker Lokaal” kerstpakketten. Elk pakket is een ode aan de culinaire schatten uit de regio, samengebracht in prachtige schalen van Kleimegen en vergezeld door heerlijke wijnen en ambachtelijke delicatessen.

Regionale Verfijning – Lekker Bourgondisch: Voor de fijnproevers hebben we het “Lekker Bourgondisch” pakket, een symfonie van smaken met delicatessen van over de hele wereld. Serveerschalen van Kleimegen, sojasaus van Tomasu, Rose Harissa van Belazu, en meer. Een festijn voor de liefhebbers van internationale culinaire hoogstandjes.

Stel Zelf Samen – Lekker Mixen: Heb je specifieke voorkeuren? Bij Pater Deli heb je de vrijheid om zelf je kerstpakket samen te stellen. Kies uit ons assortiment van lokale en internationale lekkernijen, zodat het pakket perfect aansluit bij de smaak van jouw team.

Geef dit jaar meer dan een kerstpakket; geef een smaakvolle belevenis van Pater Deli. Ontdek onze lokale  kerstpakketten.

Kerstpakket Nijmegen
Kerstpakket Wijchen
 Kerstpakket Beuningen
 Kerstpakket Elst
Kerstpakket Malden
Kerstpakket Lent